Wegens een nieuw avontuur is onze winkel per 5 maart gestopt.

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Bij Hifi Center Video kun je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De koop kan dan herroepen worden. Producten die beschadigd zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Indien het product door gebruik in waarde is verminderd, heeft Hifi Center Video recht op een vergoeding voor deze waardevermindering.

Voordat je een artikel retour zendt, moet je in het bezit zijn van een retournummer. Je kunt een retournummer aanvragen bij ons.

Let op: je dient de doos van uw aankoop minimaal twee weken te bewaren voor het geval je aankoop niet naar wens is of er eventuele defecten optreden.

Procedure

Wil je een artikel retourneren binnen de 14 dagen van het herroepingsrecht? Dan vragen wij je de volgende procedure aan te houden. Zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen.

Meld bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen. je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek. Na ontvangst van je zending sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail. Wij ruilen het artikel om of storten het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug.

Het terugsturen van een artikel bij ontbinding van de overeenkomst op basis van het herroepingsrecht is voor de klant geheel kosteloos.