Wegens een nieuw avontuur is onze winkel per 5 maart gestopt.

Klachten en annuleren

Een klacht? Wij lossen het samen met je op!

Een tevreden klant is voor ons ontzettend belangrijk. We doen er dan ook alles aan om je tevreden te stellen met een aanschaf bij Hifi Center Video.

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan vernemen wij dit graag van je. Wij streven ernaar je een goede service te verlenen en nemen elke klacht serieus. Wij reageren altijd binnen 2 werkdagen op je klacht en proberen in samenspraak met je de klacht op een correcte wijze op te lossen.

Wilt je de klacht kenbaar maken, stuur een bericht naar service@hificentervideo.nl onder vermelding van je ordernummer. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een passende reactie.


De juiste service, ook als het gaat om annuleren.

Heb je een bestelling geplaatst en de betaling inmiddels overgemaakt, maar wil je bij nader inzien de bestelling annuleren? Dan verzoeken wij je een mail te sturen naar service@hificentervideo.nl met je ordernummer en de mededeling dat je de order wilt annuleren. Wij annuleren vervolgens zo spoedig mogelijk je order. Zodra je betaling bij ons binnen is zullen wij ook het door jou overgemaakte bedrag terugstorten.