Wegens een nieuw avontuur is onze winkel per 5 maart gestopt.

Huur de JBL Partybox 710 voor je feest!

Huur nu de JBL Partybox 710 bij ons en je weet dat je feest dan al geslaagd is! Koppel je smartphone met de zeer krachtige Partybox en speel de hits die je wilt. De Partybox beschikt ook over verlichting aan de voorkant waarmee je jouw woonkamer zo omtovert tot dansvloer!JBL Partybox huren

Je kunt de Partybox al huren voor € 50,- per dag. De Partybox kun je op de verhuur dag ophalen vanaf 15.00 na afloop van je feest breng je de speaker de volgende dag uiterlijk om 14.00 terug. Huur je de speaker op zaterdag, dan heb je geluk en breng je de luidspreker op dinsdag terug. Uiteraard is het altijd mogelijk om in overleg van deze tijden af te wijken.

Tarieven: 
1 dag     € 50,-
2 dagen € 80,-

Borg:
De borg is € 150,-. De borg kan zowel contant voldaan worden als per pin.
De borg wordt ingehouden wanneer blijkt dat er beschadigingen en/of andere schade is ontstaan door welke redenen dan ook.
Om geschillenconflict te vermijden wordt er voor de verhuurperiode een overeenkomst getekend dat de Partybox in goede staat afgeleverd wordt.
Legitimatie is verplicht, wij maken een kopie van je legitimatie.

Bij diefstal houden wij de borg in en zullen we aangifte doen bij de politie.

Ophalen/verzenden:
Wij verzenden wel bij al onze nieuwe artikelen, maar niet bij verhuur. De speaker kan opgehaald worden in onze winkel.

Reserveren:
Het is van belang de speaker te reserveren. Neem contact met ons op per telefoon, 0243601327 of via onderstaande formulier.

Annuleren:
Natuurlijk kan het soms gebeuren dat je genoodzaakt bent om je reservering te annuleren. Laat dit zo snel mogelijk per e-mail weten en we zullen dit zo snel mogelijk verwerken en terugkoppelen.

Houdt er rekening mee dat het annuleren op korte termijn wel kosten met zich mee kan brengen. We hanteren hier de volgende regeling voor:
- Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang 50% van de hoofdsom.