Al 50 jaar jouw specialist!

Bezorging en installatie

Bezorging en installatie (tijdens Corona)

Let op: Voor de veiligheid van onze medewerkers kunnen wij de beslissing nemen om direct te vertrekken van de locatie, als de maatregelen vanuit het RIVM door de klant niet worden nageleefd.

Hifi Center Video werkt uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij jou langskomen om je product vakkundig te installeren. Voor hun en jouw gezondheid vragen wij je om gepaste afstand te houden (min. 1,5 meter) en onze medewerkers de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen.

Je zult begrijpen dat wij je woning niet betreden indien er bewoners zijn die ziek zijn. Wij vragen jou om ons vooraf te melden indien er sprake is of kan zijn van een mogelijke besmetting. Wij maken dan een nieuwe afspraak.

In overleg kunnen wij de aankoop voor de deur neerzetten en dan aanbellen. Hierdoor beperken wij het persoonlijke contact. Wij hebben in onze auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren. We vragen jou om tijdens het installeren van apparaten gepaste afstand te houden.


Natuurlijk staan wij met raad en daad voor je klaar na je aankoop zodat je optimaal kunt gaan genieten van je nieuwe televisie of audiosysteem. Zo installeren wij niet alleen de producten op de correcte wijze, maar zorgen ook voor een uitgebreide toelichting over de werking van je nieuwe aankoop. Deze installatieservice kost slechts € 45,-!

Wil je ook graag de televisie ophangen? Geen punt, ook deze service leveren wij je graag. Naast de kosten van de installatie is de meerprijs € 30,- excl. wandbeugel.

De installatieservice leveren wij vanuit onze winkel in een straal van 20km. Bezorging en installatie buiten onze standaard regio kan in overleg.